Napló gyermekeimnek

Napló gyermekeimnek

Think positive

2018. szeptember 14. - Alien Prince

Igazság szerint utálom az összes ilyet bullshitet. Ma egy egész napot szenteltünk neki a Healthy you - healthy University jegyében.

positive.jpg

Egyrészt sajnálom, hogy mindig panaszkodni hallotok minket. Ez nem jó, sőt mérgező. Elég gáz, hogy mi ide jutottunk, nektek oda kell figyelni, hogy ne kövessétek ezt a mintát. Akármennyire is problémás egy hely, észre kell venni azt, ami pozitív, mert különben beleőrül és beleragad az ember.

Nekünk egy tréner a "moral compass"-ról beszélt, aminek a középpontjában az önismeret áll. Érdekes, hogy kiemelte milyen fontos a visszajelzés és a supporting people (group), akik támogatnak, elmondják mi merre, őszinték. Na ebben nagyon nem vagyok oké. "Find people who cares about you." Fuck.

Azt is mondja, tudnunk kellene mi tesz elégedetté, mitől vagyunk boldogok, mosolygunk.

Na, ismét egy pont, amiben bukott a dolog. A jó ég tudja. Talán csak vegetálok egy ideje, túlélek, de nehezen tudnám megmondani, mi tesz boldoggá. Bennetek akartam megtalálni egy ideig, ha ti boldogok vagytok akkor én is, de ez így nem megy. Arról nem is beszélve, hogy abban is szar voltam. "What makes you happy?" Fuck2.

Do not get stucked, make a routine of being stucked. Sorban mondja az okosságokat. Ebben is van igazság: ebből is lehet mindennapi gyakorlat. Már fel sem tűnik. Nem végzek a dolgommal, ma sem, majd dolgozok hétvégén, hétévégn sem, majd jövő héten, és ez így megy folyamatosan. Szép.A sok bullshitben mind van valami, ami persze ebben a leegyszerűsített amerikanizált cukokraként eladott formában lófasz, de ha meg csak tagadni tudjuk, csak fujjolunk, akkor mi marad? Mi van a negativitáson, tagadáson túl?

Na persze a végére ez sem maradhat ki: “If you always do what you've always done, you'll always get what you've always got.” Ugye, milyen igaz?

Maradok frusztrált béna fasz. Ma sem váltottak meg. Nem is fog soha senki. Csak magamat tudom... és vissza az elejére.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtudommiez.blog.hu/api/trackback/id/tr1114237923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása