Napló gyermekeimnek

Napló gyermekeimnek

A mór

2020. augusztus 01. - Alien Prince

Ha Skóciába költözöl, akkor el tudom képzelni, hogy a közelben lakj.

Ezt válaszoltad arra a felvetésre, hogy költözz velem. Nem azonnal válaszoltad, hanem átgondolva, tíz perc megfontolás után, tudatosan. Kevésbé megalázó aligha lehetett volna. 

mor.jpg(Innen)

Igen, be kell látnom, lassú felfogású vagyok. Most értettem meg, hogy ezt tervezed azóta, hogy kijöttél, talán korábban. Meg sem próbáltál szeretni vagy elfogadni (miért is tetted volna, hiszen csak a múltunk, a gondolkodásmódunk, az érdeklődésünk és ilyesmik a hasonlóak), csak kellett a pénz a projecthez.

Mert ha én nem jövök ki, akkor lehet te sem tudtál volna, vagy nem úgy - szóval muszáj volt engem is belerángatni. El kellett velem hitetni, hogy ez nem rólad szól. A világcég szaros egybeirodáját sem lett volna annyira egyszerű elhagyni, különösen nem saját lábra állni. Biztos ment volna nélkülem is, csak az nem lett volna ennyire kényelmes. 

Most már, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Ez volt a terv eleve. Bele se tudok gondolni, mi lett volna, ha őszinte vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtudommiez.blog.hu/api/trackback/id/tr716099404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása