Napló gyermekeimnek

Napló gyermekeimnek

Idegösszeomlás

2020. november 10. - Alien Prince

Elsőre erősnek tűnt ez a szó, de meggugliztam és azt mondja ez olyan, "amikor valaki olyan krízishelyzetbe kerül, amellyel nem tud megbirkózni, nem képes ahhoz alkalmazkodni, nincsenek olyan stratégiái, viselkedési mintái, amelyek azon átsegíthetnék". Na most ez asszem kipipálható. Nem orvosi diagnózis, csak állapot.

depression.jpeg

Rákerestem a képekre is, de azok inkább üvöltős, kiabálós anger-management problémás embereket mutattak. Én inkább szomorú vagyok. Néha spontán elsírom magam, tényleg váratlanul - néha jogosan, amikor nem sikerül valami, akármennyire is szeretném, de néha csak úgy. 

Az eddigi problémáim nem javultak, de legalább lette újak. Ez is valami. Még mindig erősen depressziós vagyok (nyugi nem leszek öngyilkos, nem tehetem a szüleim és gyerekeim miatt), még mindig küzdök a net- és (pornó-) függőséggel és még mindig figyelemzavaros dolgokat produkálok. Ez legalább nem változott. 

A legnagyobb teher az egyedüllét - teljesen egyedül rosszabb, mint családban egyedül. Még mindig nem tudok emberekkel beszélni a problémáimról. Tudom, hogy segítséget kellene kérnem, de nem tudom hogyan.  

 

Hát ennyi. Nincsenek olyan stratégiáim, amelyek átsegíthetnének.

A bejegyzés trackback címe:

https://nemtudommiez.blog.hu/api/trackback/id/tr6616280418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása